Maandag t/m Vrijdag: 9.00 - 18.00, Zaterdag: 09.00- 12.00  Zondag: gesloten Telefonisch bereikbaar van: 09.00 uur t/m 21.00 uur info@vliegcoronavrij.nl

FAQ / Veelgestelde vragen

Wat is een corona sneltest?

Een sneltest, ook wel antigeentest genoemd, biedt de mogelijkheid om te testen of iemand het coronavirus (COVID-19) bij zich draagt. Na het testen ontvangt u binnen 15 minuten de uitslag.

Wij gebruiken de rapid sneltesten van Panbio COVID-10-Ag van Abbott. Deze sneltesten zijn door de WHO goedgekeurd en voldoen aan de eis van het RIVM voor toepassing in Nederland. De test is CE-gecertificeerd.

Hoe werkt een corona sneltest?

De sneltest is geschikt voor personen met corona symptomen. De sneltest wordt niet aan alle doelgroepen aangeboden, waaronder reizigers. De uitslag van de sneltest wordt per telefoon en e-mail doorgegeven. Je ontvangt geen officieel document.

Wat is het verschil tussen een sneltest en een PCR test?

Bij een COVID-19 sneltest is geen analyse in een laboratorium vereist. De sneltest kunnen we in de kliniek of u thuis uitvoeren en analyseren, waardoor de uitslag snel beschikbaar is.

De PCR test staat voor Polymerase Chain Reaction. Deze test is nauwkeuriger en detecteert ook de lagere viruswaarden.

De PCR test is een test die ook de lagere viruswaarden detecteert. Een analyse van de PCR test wordt wel uitgevoerd in het laboratorium, waardoor de uitslag langer kan duren.

BOEK JE AFSPRAAK

Maak eenvoudig en snel een afspraak!

Laden...
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@vliegcoronavrij.nl

×